Info & Contact

OVER ODD FOTOGRAFIE:

In 2001 ben ik gestart als (hobby) fotograaf. Tot 2011 was ik vooral te vinden op diverse autospeedway en autocross evenementen.
Na een paar jaar pauze, en enkele bezoekjes aan paardensport wedstrijden, heb ik in 2014 de draad weer opgepakt.
Sinds die tijd ben ik vooral actief in eventing/SGW wedstrijden. Maar ook Spring, dressuur en menwedstrijden staan op het programma!
Voor diegene die het zich afvraagt: odD is een afkorting van mijn achternaam: op den Drink. Als je me nodig hebt of als ik in de weg sta, mag je Maarten roepen! 🙂
Ben je op zoek naar een fotograaf voor een evenement of interesse in een fotoshoot met je paard of ander huisdier? laat het even weten, dan kijk ik of het in de planning past…

FOTOSHOOTS

Ook een leuke fotoshoot op locatie naar keuze is één van de mogelijkheden. Dit kan vanaf €125,-. Afhankelijk van de wensen/locatie kan het zijn dat er extra kosten berekend worden.
De foto’s worden verkleind met logo onderin aangeleverd. Inbegrepen zitten 2 fullsized downloads
Alles uitsluitend voor eigen/persoonlijk gebruik!
Voor meer informatie ben je natuurlijk vrij om even contact op te nemen.

MAATWERK

Staat er een mooie foto of een serie mooie foto’s van jouw op de site? Wil je er iets speciaals van laten maken? dat kan!
Laat me even weten om welke foto’s het gaat, dan gaan we daar iets moois van maken! Denk bijvoorbeeld aan afwijkende maten zoals langwerpig of juist vierkant.
Of misschien wil je een mooie samevoeging of aanpassing van een foto. Het kan allemaal!

VRAGEN?

Voor vragen of opmerkingen over de foto’s of deze website kun je altijd even contact opnemen
Foto’s van evenementen zijn, voor eigen gebruik, online te bestellen onder het kopje “bestellen” in het menu hierboven.
Verschillende soorten afdrukken en groottes zijn verkrijgbaar, maar ook download’s zijn mogelijk!
Overige foto’s zijn onder voorwaarden natuurlijk ook te koop. Prijzen zijn afhankelijk van het soort gebruik, zoals redactioneel, commercieel, enz…
Voor vragen over de voorwaarden en prijzen neem contact op en vermeld om welke foto(‘s) het gaat en waarvoor ze gebruikt gaan worden.
Een aanbod zal dan zo snel mogelijk toegestuurd worden! De foto’s worden daarna aangeboden op een, met wachtwoord beveiligd, stukje van de bestelpagina.
Mocht jouw foto niet op de bestelpagina staan, neem dan gerust even contact op!

CONTACT

Mail: contact @ oddfotografie.nl
Tel.: 06-20067112
KvK.: 68297785
Facebook: facebook.com/oddfotografie

AUTEURSRECHT

Álle foto’s op deze website en facebook-pagina van odD Fotografie zijn eigendom van Maarten op den Drink en auteursrechtelijk beschermd.
Deze foto’s mogen op geen enkele wijze en onder geen enkele voorwaarde worden gepubliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar!
Tegen misbruik zullen juridische stappen worden ondernomen!